en
TAI (DE) + Space Inhalerz
02.21 pén TAI (DE) + Space Inhalerz

A múltidéző móka után itt az ideje elkezdeni a Space Inhalerz következő szezonját. A célunk az, hogy pár hatalmas partit csapjunk a nyárig, melyek után rend szerint napokig izomlázatok lesz. Első körben TAI-t hívjuk vendégül, hogy egy nagy durranással vezessük fel az új évadot! A meglehetősen energikus electróban utazó német dj-producerben biztosan nem fogtok csalódni.

A Steve Aoki vezette Dim Mak kiadó sokaknak ismerősen csenghet, talán a Boys Noize Records mellett ez az első állomás, ha olyan számokat akarunk találni, amik biztos hatalmas sikert fognak aratni a parketten. A megjelenések között pedig rendszeresen belefuthatunk TAI nevébe. A londoni származású, Münchenben élő dj-producer rajongótábora meglehetősen gyorsan gyarapszik, a rá jellemző táncolós-tombolós stílusának köszönhetően, így nagyon örülünk neki, hogy még most el tudtuk csípni.

A Space Inhalerz bulikon rendszeresen pörgetjük a számait, úgyhogy biztos ismeritek már a zenéjét. Legutóbbi megjelenése a The Thrill volt, egy roppant kellemes, vokálós electro darab. De a saját szerzeményei mellett rengeteg híres producerrel dolgozott már együtt. A Diplóval közös Booty Dropja például mindig hatalmas tombolást eredményez, a Bart B More-ral közös Alkaline című számuk pedig az utóbbi idők egyik legkedvencebb partibombája. A Bloody Beetroots, Bart B More és TAI együttműködéséből született SPANK-ről pedig ne is beszéljünk. De, hogy mást is mondjunk, Zombie Nation-nel a trapbe is belekóstoltak a Short Dick Man című műremekben. És, ha már itt tartunk, a Ritonnal közös Jack Hammert is meg kell említenünk. Ahogy sejthetitek, ez az este nem az álszent művészkedésről fog szólni, hanem egy kellemes, ugrálós döngölésben lesz részünk.

Szóval, ha még nem is tudtok róla, TAI-t imádni fogjátok. A hangulatot tekintve talán a Mightyfoolsos bulink folytatásának tekinthetjük a mostanit, ami persze a Space Inhalerz crew szettjeit is meg fogja határozni. A jegyár pedig az Amper Klub új díjszabásának köszönhetően csak 600 forint lesz! Tehát, február 21-én várunk mindenkit szeretettel! 

Oszd meg a többiekkel