en
02.21 pén TAI (DE) + Space Inhalerz Esemény leírása

A múltidéző móka után itt az ideje elkezdeni a Space Inhalerz következő szezonját. A célunk az, hogy pár hatalmas partit csapjunk a nyárig, melyek után rend szerint napokig izomlázatok lesz. Első körben TAI-t hívjuk vendégül, hogy egy nagy durranással vezessük fel az új évadot! A meglehetősen energikus electróban utazó német dj-producerben biztosan nem fogtok csalódni.

A Steve Aoki vezette Dim Mak kiadó sokaknak ismerősen csenghet, talán a Boys Noize Records mellett ez az első állomás, ha olyan számokat akarunk találni, amik biztos hatalmas sikert fognak aratni a parketten. A megjelenések között pedig rendszeresen belefuthatunk TAI nevébe. A londoni származású, Münchenben élő dj-producer rajongótábora meglehetősen gyorsan gyarapszik, a rá jellemző táncolós-tombolós stílusának köszönhetően, így nagyon örülünk neki, hogy még most el tudtuk csípni.

A Space Inhalerz bulikon rendszeresen pörgetjük a számait, úgyhogy biztos ismeritek már a zenéjét. Legutóbbi megjelenése a The Thrill volt, egy roppant kellemes, vokálós electro darab. De a saját szerzeményei mellett rengeteg híres producerrel dolgozott már együtt. A Diplóval közös Booty Dropja például mindig hatalmas tombolást eredményez, a Bart B More-ral közös Alkaline című számuk pedig az utóbbi idők egyik legkedvencebb partibombája. A Bloody Beetroots, Bart B More és TAI együttműködéséből született SPANK-ről pedig ne is beszéljünk. De, hogy mást is mondjunk, Zombie Nation-nel a trapbe is belekóstoltak a Short Dick Man című műremekben. És, ha már itt tartunk, a Ritonnal közös Jack Hammert is meg kell említenünk. Ahogy sejthetitek, ez az este nem az álszent művészkedésről fog szólni, hanem egy kellemes, ugrálós döngölésben lesz részünk.

Szóval, ha még nem is tudtok róla, TAI-t imádni fogjátok. A hangulatot tekintve talán a Mightyfoolsos bulink folytatásának tekinthetjük a mostanit, ami persze a Space Inhalerz crew szettjeit is meg fogja határozni. A jegyár pedig az Amper Klub új díjszabásának köszönhetően csak 600 forint lesz! Tehát, február 21-én várunk mindenkit szeretettel! 

mg_9008

mg_9036

mg_9038

mg_9079

mg_9085

mg_9117

mg_9129

mg_9136

mg_9157

mg_9166

mg_9210

mg_9216

mg_9235

mg_9240

mg_9286

mg_9291

mg_9297

mg_9321

mg_9376

mg_9423