en
The Etiket On Tour
05.18 szo The Etiket On Tour w/ Gaga, Sikztah, Steam Shape, Depthon, Akos Wex

A Nyugat-Magyarországi régió elsőszámú partysorozata, a The Etiket, mára nemcsak megkerülhetetlenné, de az egyik legnagyobb elektronikus zenei hatást gyakorló eseményévé vált a magyarországi techno színtéren.

Olyannyira, hogy a viharos klubéletben a mai napra egy olyan bástyává emelkedett, amely az ország minden tájáról képes töretlenül magához vonzani a közönséget, hiszen olyan élvonalbeli előadókat mutat fel a repertoárjában szezonról szezonra a nemzetközi porondról, akik a világ legnagyobb fesztiváljainak headlinereiként járják a reptereket.

Ez az egyedülálló jelenség pedig idén arra ösztönözte a The Etiketet megálmodó Sikztaht, hogy turnéra induljon kis hazánkban, mégpedig az ország legnagyobb városainak legautentikusabb klubjaiba, amelyek ugyancsak hosszú évek óta, hagyományosan inkubátorai voltak az elektronikus zenének.

Május 18-án a The Etiket on Tour a pécsi Amper Klubba érkezik, ahol a hazai #techno színtér nagyágyúi sorakoznak majd fel a keverőpult mögött egy egész estés vegytiszta, megalkuvást nem tűrő tomboltatásra!

Oszd meg a többiekkel