en
THE PARTYSQUAD (NL) + SPACE INHALERZ
11.22 szo THE PARTYSQUAD (NL) + SPACE INHALERZ w/ Alien Planet

Az Original Don és az Amsterdam is minden idők legnagyobb Space himnuszai között számon tartott partibomba és november 22-én az alkotójukkal, azaz a PARTYSQUADDAL bulizhatunk az Amperben! Bizony, két újabb hollanddal bővül a Pécsre hívott vendégeink listája és a Mightyfoolshoz, Bart B More-hoz vagy a német cimborájukhoz, TAI-hoz hasonlóan ők is apró darabjaira fogják szedni a klubot!

A Partysquad a kétezres évek eleje óta aktív és minden bizonnyal a Major Lazerrel elkövetett Original Don, valamint az Afrojack-kel közösen írt Amsterdam című számuk ugrik be először a nevük hallatán. A diszkográfiájuk azonban nem áll meg ennyinél, temérdek megjelenést tudnak maguk mögött a srácok, a közös nevező mindben pedig az, hogy elképesztően energikusak. Az electro house, reggae, dub és trap elemeket olyan hollandosan vegyítik, így két döngölés között mindig ügyelnek arra, hogy legyen egy kis vokál és dallam is, ami történetesen a legsúlyosabb bulik receptjének felel meg. A Spinnin’ Records al-kiadóját, a Rebel Yardot is ők üzemeltetik amúgy, ahol Armand van Helden, A-trak, a Yellow Claw és Major Lazer számai is megjelentek többek között. Az Amper klubban tartott Space Inhalerz bulik sorába tökéletesen illeszkedik tehát a novemberi móka, ahol úgy fogunk bulizni, mintha nem lenne holnap!

Természetesen, a világvége tematikához igazodva, a Space Inhalerz tagjai is a súlyosabb oldalukat fogják mutatni, a house, techno, electro, trap, drum’n’bass listáról a legtombolósabb cuccokra koncentrálva. Ha mondjuk az októberi, amúgy szintén elképesztően durva szpész foglalkozást a négyzetére emelitek, akkor meg fogjátok közelíteni ennek az alkalomnak a várható hangulatát. Extra vendégként pedig Alien Planet is beugrik majd, hogy egy hajnali törtezős szettel táncoltasson mindenkit amíg fel nem kel a nap!

November 22. THE PARTYSQUAD. Space Inhalerz. Alien Planet. Várunk titeket nagyon! #partyhard

Oszd meg a többiekkel