en
THE SUBS (BE) + Jay Lumen
10.25 szo THE SUBS (BE) + Jay Lumen w/ Sirmo + StereA

Októberben is fellőjük egyszer az Amper Klub főkapcsolóját és áram alá helyezzük a nyáron led-méhkassal és extra basszussal is feltuningolt barlangunkat. A felhozatalt meglehetősen izmosra terveztük: velünk lesz a hipertombolós fellépéseiről elhíresült angol/belga: The Subs, a világszerte ismert magyar dj-producer: Jay Lumen, a pécsi basszuspápa: Sirmo és a helyi klubkedvenc: Sterea!

Ezúttal egy jó kis randalírozós éjszakai elektro mókára hívunk titeket! A The Subs eredetileg csak egy poén-projektnek indult, ám hirtelen azon kapták magukat a srácok, hogy a számaikat a Boys Noize, Laurent Garnier és Tiësto egyaránt rongyosra pörgeti a fellépéseiken. Ezek után, a trance felemelő atmoszféráját az akkoriban kibontakozó elektro mozgalom nyersségével és a rave korszak húzó dallamaival ötvözve hamar kultikus státuszba léptek. The Subs fellépései teljesen elborultak, egy kis klubban is kimaxolják a több tízezer fős fesztivál nagyszínpadának hangulatát.

A The Subs után is folytatódik a döngölés, a nemzetközi színtéren az egyik legismertebb hazai dj, Jay Lumen vezénylésével! A Drumcode, 100% Pure és Off Recordings kiadók zászlajaival érkező producer-lemezlovas a minőségi magyar elektronika képviselőjeként el tudta érni, hogy megmaradjon az undergroundabb hangzásvilágnál, ám mégis világszerte felfigyeljenek a nevére. Megjelenései rendre a Beatport techno és tech-house toplistáinak élére kerülnek, miközben meghódította az Ibizai klubokat, az európai, ausztrál és amerikai közönséget egyaránt. Egyedüli magyarként turnézott Richie Hawtin kiadója, a Minus turnéján, de ha már a legendás alakoknál tartunk, Green Velvettel is dolgozott együtt. A megjelenéseit, legnevesebb fellépéseit és díjait kilómétereken keresztül lehetne sorolni, de a statisztikánál talán fontosabb, hogy októberben élőben is hallhatjuk őt az Amperben, amire amúgy a környéken igencsak ritkásan akad alkalmunk.

A helyi erők sem maradnak el természetesen. Sirmo éppen úton van afelé, hogy underground berkekben az ország egyik legismertebb basszuszenészévé váljon. Külföldi kiadók soránál jelentek meg kiadványai, melyeket a Rinse FM – az egyik leghíresebb angol urbánus rádióadó – és a Kiss FM is rendre pörgeti. A house, techno, garage, uk funky, 2-step stílusok legjobb pillanatait válogatja össze szettjeiben, hogy egyszerre kapjunk csípőringató basszusokat, kellemes dallamokat, jól időzített vokálokat és némi Sirmós svágot, amit leírni ugyan nem lehet, de rögtön érezni fogjátok, amint meghalljátok zenélni. Az estét a szintén pécsi Sterea fogja lezárni a tőle megszokott klubos house trekkekkel. Október 25-én tehát újra áram alatt lesz az Amper, várunk mindenkit szeretettel!

Oszd meg a többiekkel