en
THE VOYAGERS (NL) + PIXA
11.07 szo THE VOYAGERS (NL) + PIXA w/ VLNTN SRFR

Minden hónapra kell egy igazán durva buli, ahol kiereszthetjük a gőzt és elfelejthetjük a mindennapokat… sőt, még a saját nevünket is! Novemberben a holland The Voyagers duó, Pixa és VLNTN SRFR fog nekünk rettentő jó zenével átmeneti amnéziát okozni!

Holland vendégeink a már minden bizonnyal legendásnak mondható Spinnin’ Recordshoz vannak épp leszerződve, ami önmagában garancia arra, hogy nagyon súlyos bulira számíthatunk. A kiadótól többek között nálunk járt már korábban a Mightyfools, és ezt azóta is a legemlékezetesebb estéink között emlegetjük, ahol tényleg mindenki megőrült, a szó lehető legjobb értelmében. Hasonló hangulatra számíthattok most is!

A Voyagers zenéje erősen house alapokra épít, amihez az undergroundabb basszus-zenékből csentek übergonoszan hullámzó mélyeket, majd megtoldották megkapó vokálokkal és olyan dallamokkal, amiket ha egyszer meghallasz, nem fogod tudni elfelejteni. A zenéjük az EDM hajnalát idézi, amikor a producerek nekiálltak tombolósabb, energikusabb számokat készíteni, de a számokban azért volt még kreativitás és nem csak céltalan veretés ugyanaz a két darab hang felhasználásával. A lényeg az volt, hogy energikus és vidám zenét írjanak, amire remekül lehet szórakozni, és ez az a szellemiség, amit a vendégeink meglehetősen profi módon űznek továbbra is. A producerkedés mellett persze nem szabad elfelejteni, hogy élvonalbéli dj-k, így elképesztően gyors, de mégis precíz keverések fognak a számaikhoz társulni az Amperben! Ha mondjuk szeretitek Afrojack korai számait, vagy csak úgy simán szeretnétek egy estére kikapcsolni és hatalmas vigyorral az arcotokon táncolni, akkor a Voyagerst imádni fogjátok!

Elvetemült holland vendégeink mellett elvetemült hazai előadókkal is szolgálunk persze. Nálunk lesz például a Nobody Moves egyik fele, akinek a keze nyoma felfedezhető a hazai slágerek jelentős százalékéban. Bizony, Pixa most először fog lejönni az Amperbe, hogy tovább fokozza a hangulatot. A helyi harcosunk pedig VLNTN SRFR lesz, hogy teljes legyen ezen a szombat estén is a felhozatal.

Ha szombat, akkor Amper, ráadásul ezen a hétvégén egy, a megszokottnál jóval súlyosabb bulival várunk titeket, reméljük találkozunk!

Oszd meg a többiekkel