en
WARRIORS
11.26 szo WARRIORS w/ DJ PALOTAI vs. DJ BUDAI vs. METHA

A 2016-os Pécsi Egyetemi Napok utolsó éjszakáján az Amper Laborban egy igazán különleges bulinak lehettünk szem- és fültanúi: három hazai nagyágyú, Palotai, Budai és Metha egymást váltogatta a lejátszók mögött, folyamatosan egymásra licitálva. Mi lett ennek a vége? Egy őrült jó parti! Szerencsére nem kellett sokáig győzködni őket, hogy hasonló felállásban látogassák meg az Amper Klubot is!

Palotai hazánk egyik legelismertebb dj-e, akit a hip-hoptól a drum&bass-en át a dubstepig, trapig szinte lehetetlen bármilyen zenével zavarba hozni, és mindig túl kevés az idő arra, hogy alaposan megismerhessük a zenegyűjteményét. Ez persze azt jelenti, hogy bármikor képes arra, hogy meglepjen minket, miközben sorra pakolja a táncteret rendre felrobbantó partibombákat.

Budai neve szintúgy megkerülhetetlen, ha a hazai elektronikus zenei élet kulcsfiguráiról beszélünk. A ’90-es évek első techno rendezvényeinél már láthattuk a nevét, de az 1997-es Techno-House Classics of 93-96 maxialbuma, valamint a 2000-es Techno-logic Vol 1. is mérföldkőnek számít… és most még a megjelenéseiről, az I Love Deep rendezvénysorozatról és kiadóról nem is beszéltünk!

Metha a Be Massive alapítójaként vált ismertté elsősorban, zenéjéről pedig azt kell tudni, hogy sajátos módon vegyíti a tech-house súlyos négynegyedeit a breakbeat lazaságával és vidám hangulatával. A rendezvényszervezés és turnézás mellett saját számokat is ír, a rajongótábora pedig évről évre rohamtempóban gyarapodik, így a közeljövőben biztosan még többször fogtok találkozni vele!

Oszd meg a többiekkel