en
We Are Cre8tion
09.29 szo We Are Cre8tion Chriss Ronson, Captain Knuckles, Jaffa Surfa

Az Amper küldetése, hogy a legújabb, legelőremutatóbb, minőségi underground zenéket vonultassa fel, ez a cél pedig közös a We Are Cre8tion csapattal. Szeptember végén a klubest motorja, Chriss Ronson, valamint Captaink Knuckles és Jaffa Surfa érkezik Pécsre! 

Chriss Ronson karrierjének állomásai közt legendás nemzetközi klubok és rendezvények szerepelnek (BPM, Global Underground, Renaissance bulik); nem egyszer melegítette be a terepet John Digweed, Sasha, Dave Seaman, Nick Warren és más ikonok előtt. 2016 januárja óta építi saját klubestjét, ahonnan a nagy nevek szintén nem hiányoznak. Múlt decemberben például Detleffel csaptak hatalmas bulit, de a legnagyobb durranást eddig kétség kívül 2018 szeptembere tartogatja, mikoris Max Coopert hozzák Budapestre.

Captain Knuckles a 2010-es években kezdett el nagyobb tömegek előtt zenélni, azóta pedig a budapesti éjszakai élet kihagyhatatlan figurájává vált. A Citymatiné egyik rezidense, aki olyanok társaságában lépett fel, mint Robert Babicz, Karotte vagy Nick Curly. 

Jaffa Surfa számait Ricardo Villalobos, Cassy és Doc Martin is pörgeti, ami önmagában bőven elég indok ahhoz, hogy kíváncsiak legyünk rá. Ha ehhez hozzá tesszük, már 2001-ben a Red Bull DJ Academyben villogtatta tehetségét, akkor pedig azt is tudjuk, hogy tökéletes keverésekre is számíthatunk egy csakis rá jellemzően hullámzó, mindvégig izgalmas szett alatt.

Ritkán veheti át egy társaság egész éjszakára az Amper dj pultját, ami csak tovább erősíti, hogy egy rendkívüli este előtt állunk, ami kötelező mindenkinek, aki szereti a minőségi techno és house zenéket!

Oszd meg a többiekkel