en
YVEL & TRISTAN + JAMES GROW (Hi!Fly)
03.14 szo YVEL & TRISTAN + JAMES GROW (Hi!Fly) w/ DAIDAI

A Nemzetközi pí nap alkalmából a budapesti Hi!Fly kollektíva három tagját hívjuk le Pécsre, valamint a Szilveszterkor is igencsak nagy bulit csapó helyi hőseinket, a DAIDAI csapatát is a dj pult mögé állítjuk, hogy ezen a szombaton se maradjunk house foglalkozás nélkül!

A Hi!Fly 2009-ben két fő projektjeként indult, most már kilencen vannak, kiadóval, kiadványokkal, producerekkel, szervezőkkel, önálló estekkel és annyi elképesztően jó tech house számmal a tarsolyukban, ahány számjegyből áll a pí. Az alapító páros, Yvel & Tristan fog egyrészt a brigádból megtisztelni minket. Ők 2003 óta dolgoznak együtt, mialatt begyűjtöttek Global Underground megjelenéseket, de voltak kiadványaik Stave Lawler és Gregor Tresher kiadójánál is. Yvel inkább a morcosabb, gonoszabb számokon pörög, míg Tristan a mókásabbakon, vidámabbakon, így a house zenére bólogatástól a táncoláson át az ugrálásig nagyjából mindenre számíthattok tőlük! Továbbá a budapesti járattal érkezik a csapat másik tagja, James Grow is. Ő 2009-ben tűnt fel nagyobb tömegek radarján, amikor a Justmusic.FM online rádió dj versenyét megnyerte. Már lassan öt éve a Hi!Fly tagja, és legyen szó akár a főidőről, akár a bemelegítő vagy levezénylő szettekről, mindig megtalálja a hangulathoz illő, igényes house trekkeket, úgyhogy már csak azt várjuk, hogy kiderüljön, az Amperbe miket fog hozni!

A pécsi kemény magot pedig ezúttal a mostanában egyre többet látott DAIDAI csapata fogja képviselni. A négyes fogat a mélyen búgó deep house és a szigorú tech house számokat egy csipetnyi könnyedebb disco és funk adaggal szokta nyakon önteni, úgyhogy a szettjeik rendre roppant mókásak szoktak lenni. Készüljetek tehát, hisz, ha egyszer lejöttök az Amperbe, március 14-én sem fogjátok abbahagyni a táncolást!

Oszd meg a többiekkel