en
ZAGAR DJ SET W/ DAIDAI
03.28 pén ZAGAR DJ SET W/ DAIDAI

Március 28-i programunkkal a kifinomult elektronika kedvelőinek kedvezünk, Zságer Balázs, a ZAGAR zenekar vezetője érkezik dj-zni az Amperbe.

Zságer Balázs immár több, mint tíz éve a hazai elektronikus zenei színtér egyik vezető egyénisége. A ZAGAR legújabb lemeze, a Light Leaks nemrég jelent meg világszerte, az album beharangozó dalát, a Space Medusát több brit rádió, köztük a BBC is műsorára tűzte. A nevéhez fűződik a külföldön egyik legismertebb magyar dal, a Wings of Love, de például az amerikai CSI helyszínelők sorozatban is hallhatóak a számai.

Dj fellépései alkalmával a billentyűket kontrollerére és laptopja kedvenc zenéire váltja, táncoltatós, fincsi house futamokon alapuló műsorában fő vezérvonal a kifinomult stílus, ami elegánsan kalandozik a különböző elektronikus zenei műfajok között. Szettjében természetesen felcsendülnek a közkedvelt Zagar számok remixei is, olyan producerek átirataiban, mint Terry Lee Brown Jr., Moonbootica, vag a bristoli Cottonmouth.

A pécsi frontról pedig a DAIDAI négyese fog a lemezjátszók mögé állni, hogy a mélyen búgó deep house és szigorú tech house számokat könnyedebb disco és funk nótákkal vegyítve táncoltassanak minket hajnalig.

Oszd meg a többiekkel